Koniec roku 2018 - dużo udanych działań za nami i kolejne przed nami w Nowym Roku!

To był bardzo dobry rok. Pomogliśmy ponad stu osobom z niepełnosprawnościami, poprzez specjalistyczne wsparcie zespołu terapeutów, wykorzystanie nowoczesnych technologii, organizowanie grup wsparcia czy zajęć z choreoterapii. Serdecznie dziękujemy wszystkim, którzy pomagają fundacji. Mamy nadzieję, ze zbliżający się rok 2019 pozwoli na dalszy rozwój, pomoc jeszcze większej liczbie potrzebujących i przede wszystkim możliwość zapewnienia kompleksowego wsparcia. Podopiecznym życzymy przede wszystkim zdrowia.
Poniżej fotorelacja z niektórych naszych działań.

Zapraszamy do naszej Galerii gdzie znajdziecie Państwo fotorelacje z prwoadzonych przez nas projektów.