Przemiłe efekty naszych działań w Fundacji - dziękujemy za miłe słowa!

podziękowania dla Fundacji ORCHideaWitam serdecznie!

W pierwszych słowach chciałabym gorąco podziękować za pomoc Państwa w imieniu swoim, a przede wszystkim Pani Ewy. Widać pierwsze oznaki poprawy jej stanu zdrowia po włączeniu nowego leku. Przede wszystkim mniejsze drżenie rąk, znaczne zmniejszenie dolegliwości bólowych, większy zakres ruchów, a co za tym idzie odrobinę większa samodzielność. W tej chwili od 2,5 tyg. jest na sugerowanej na początek przez Pana Doktora Piotra Orchowskiego dawce. Bradzo dobrze toleruje lek. Nie pojawiły się żadne skutki uboczne w postaci koszmarów czy lęków. Zgodnie z zaleceniami Pana Doktora będziemy starać się o stopniowe zwiększanie dawki leku, tak by poprawa była jeszcze większa. Na dodatek powiem, że znacznie zmieniło się nastawienie środowiska do choroby Pani Ewy i do niej samej, oczywiście w sposób pozytywny, dzięki czemu np. uczestniczy w dobrej jakości rehabilitacji oraz została otoczona troskliwszą opieką na co dzień. To wszystko za sprawą zaangażowania się Państwa Fundacji w los osoby samotnej i ciężko chorej.

Pięknie dziękujemy wszystkim Państwu za niezwykle miłe przyjęcie, profesjonalne badanie i diagnozę i dalsze wskazówki i kierunek leczenia.

Niewysłowiona wdzięczność!