Fundacja ORCHidea – Poznań | Pomoc Osobom Starszym i Chorym
epicentrum
EPIcentrum

rehabilitacja

Swoje działania realizujemy między innymi dzięki hojności i wsparciu darczyńców. Przekazane środki wykorzystujemy w całości na wsparcie podopiecznych poprzez terapię wielospecjalistyczną uwzględniającą indywidualne potrzeby.

Wpłać online darowiznę za pośrednictwem szybkich przelewów . Wystarczy, że wypełnisz poniższy formularz i klikniesz przycisk "WSPIERAM".

Podaj swój adres e-mail:
Podaj kwotę darowizny:

Fundację można także wspierać poprzez wpłaty pieniężne dowolnej wysokości na nasze konto: 18 1750 0012 0000 0000 3706 6389

Fundacja ORCHidea z dniem 08.10.2018 roku uzyskała status Organizacji Pożytku Publicznego - OPP!

Można zatem wspierać nasze działania również poprzez przekazanie nam 1% podatku!

Można nas również wspierać poprzez darowizny rzeczowe m. in. materiały biurowe (papier do ksero, długopisy etc.) lub środki czystości etc. Każda darowizna rzeczowa pozwala zaoszczędzić pieniądze, które mogą być wykorzystane na bezpośrednią pomoc naszym podopiecznym w formie konsultacji specjalistycznych.

Robiąc zakupy on-line możesz wesprzeć Fundację ORCHidea i pomóc osobom potrzebującym.

1. Wejdź na stronę FaniMani
  2. Kliknij "Wspieram za darmo"
  3. Wybierz sklep, np. Empik, Matras, 5-10-15, Smyk i in.
  4. Zrób zakupy

To proste i bez dodatkowych kosztów! Dziękujemy!

Wsparciem będą również bezpłatne usługi, np. drukarskie czy transportowe. Zachęcamy wszystkie firmy do działań na rzecz Fundacji, a tym samym na rzecz osób zmagających się z chorobami i ich konsekwencjami.

Osoby, które zechcą wesprzeć nasze działania prosimy o kontaktowanie się z Fundacją